Doneren

We hopen dat dit hospice een huis van ons allemaal voor ons allemaal kan zijn. Het leven van ons allen is eindig, dat is de grootste zekerheid die we hebben in dit leven. Niet iedereen kan zijn of haar laatste dagen thuis verzorgd worden en wat is het dan mooi dat je hier terecht kunt. Omringd door mensen die voelbaar om je geven, in een huis dat zichtbaar gastvrij is en waar op je gerekend is

Leo Eland, voorzitter De Kruimelschaar

Elke donatie is welkom
Hospices zijn belangrijk, zeker in deze tijd van vergrijzing en individualisering. Casa Vera kan echter niet bestaan zonder de bijdragen van donateurs en sponsors. Elke donatie is welkom: in de vorm van een gift, de opbrengst van een goede-doelen-actie of een donatie via een erfenis of legaat. Ons banknummer voor donaties is:

NL19ABNA0604607814
 t.n.v. Stichting Vrienden van de Kruimelschaar te Epe
o.v.v. hospice Casa Vera

Bijdragen in natura
Bedrijven kunnen ook in natura bijdragen aan het hospice, zoals dat bijvoorbeeld tijdens de nieuwbouw in Epe werd gedaan. Wij zorgen dan voor extra aandacht voor uw bedrijf, zoals uw logo op onze website, een nieuwsbericht met foto naar de kranten en/of een bericht op onze Facebook-pagina.

Contact
Via onderstaande knop kunt u contact opnemen met onze commissie fondsenwerving. Geef daarbij aan wat u wenst en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Facebook berichten

Onze sponsoren

Hospice Casa Vera

Hospice Casa Vera maakt onderdeel uit van de Stichting Vrijwillige Hulpdienst De Kruimelschaar te Epe.

Contact

Bezoekadres
Quickbornlaan 13
8162 ES Epe
Telefoonnummer
06-23795462